Gebed in Saint Michel: Aartsengel St Michel Rosary | Christelijke kruis (2024)

Kent u het belang van de rozenkrans? Wist je dat de praktijk van de rozenkrans deelneemt aan vroomheid? De heiligheid van het christelijke leven omvat de praktijk van de rozenkrans. Wist je dat ?

We hebben enkele stappen uitgevoerd om overtuigende antwoorden te verkrijgen om u tevreden te stellen. Maar onthoud dit eerst:

De keten die bekend staat als "van Saint-Michel of Angelique Crown" is weinig bekend, hoewel het door paus Pius IX werd begunstigd met enkele aflaten vanaf 8 augustus 1851. Het is een middel dat een christen in staat stelt zijn geloof te versterken en een stal te maken en een stal te maken Christelijk leven zit.

In dit artikel zul je ontdekken:

  • Het belang van de rozenkrans

  • De vroomheid die voortkomt uit de rozenkrans

  • Christelijk leven zonder de rozenkrans

En als u een heilig symbool van de aartsengelen wilt dragen, delen we alle onderdelen die uitsluitend beschikbaar zijn in de sieraden door net hieronder te klikken:

De beloften van de Heilige Aartsengel

In een illustere verschijning van God, Antonia uit Astonaco in Portugal. De aartsengel Saint Michel Gevraagd dat negen groeten ter ere van hem worden samengesteld, overeenkomend met de negen refreinen van de engelen, die elk bestaande bestaande uit het reciteren van een vader en drie Ave Maria.

De glorieuze Aartsengel Beloofde dat iemand het zou eren voordat de heilige communie aan de heilige tafel zou worden vergezeld door een engel van elk van de negen koren. En degenen die deze negen groeten elke dag reciteren, hij beloofde ook hun hulp en die van de heilige engelen tijdens hun leven en dat hij na hun dood hen zou bevrijden van het vagevuur, zij en hun geliefden.

Manieren van bidden

Door de voorbede van Saint Michel en het hemelse koor van de serafines, moge de Heer ons het vuur van perfecte liefdadigheid waardig maken.

Door de voorspraak van Saint Michel Aartsenelen het hemelse koor van de cherubs, moge de Heer ons de genade geven om op het pad van christelijke perfectie te lopen.

Gebed in Saint Michel: Aartsengel St Michel Rosary | Christelijke kruis (2)

Door de voorbede van Saint Michel en het Heavenly Thrones Choir, moge de Heer ons de geest van ware nederigheid schenken.

Door de voorbede van Saint Michel Aarthangel en het Celestial Choir of DominationsMoge de Heer ons de genade schenken om onze zintuigen te kunnen domineren.

Door de voorbede van Saint Michael en de hemel van de krachten, mogen de Heer ons behouden van de misleidingen en verleidingen van de duivel.

Door de voorbede van Saint Michel en het hemelse koor van deugden, moge de Heer ons toestaan ​​om niet te worden verslagen in de gevaarlijke gevecht van verleidingen.

Door de voorbede van Saint Michael en het hemelse principeskoor, moge de Heer ons de geest van ware en oprechte gehoorzaamheid geven.

Door de voorbede van Saint Michael en het Celestial Choir of ArchangelsMoge de Heer ons het geschenk van doorzettingsvermogen in geloof en goede werken geven.

Door de voorbede van Saint Michel en de hemel van de engelen, moge de Heer ons schenken dat deze gezegende geesten ons altijd houden, en vooral ten tijde van onze dood.🙏

De beloften van de Heilige Aartsengel

In een illustere verschijning van God, Antonia uit Astonaco in Portugal. De aartsengel Saint Michel Gevraagd dat negen groeten ter ere van hem worden samengesteld, overeenkomend met de negen refreinen van de engelen, die elk bestaande bestaande uit het reciteren van een vader en drie Ave Maria.

Gebed in Saint Michel: Aartsengel St Michel Rosary | Christelijke kruis (3)

De glorieuze Aartsengel Beloofde dat iemand het zou eren voordat de heilige communie aan de heilige tafel zou worden vergezeld door een engel van elk van de negen koren. En degenen die deze negen groeten elke dag reciteren, hij beloofde ook hun hulp en die van de heilige engelen tijdens hun leven en dat hij na hun dood hen zou bevrijden van het vagevuur, zij en hun geliefden.

De manieren van bidden

Door de voorbede van Saint Michael en Celestial Choir Serafines, moge de Heer ons het vuur van perfecte liefdadigheid waardig maken. Door de voorbede van Saint Michel en het hemelse koor van de Chérubins, moge de Heer ons de genade geven om op het pad van christelijke perfectie te lopen. Door de voorbede van Saint Michel en het Heavenly Thrones Choir, moge de Heer ons de geest van ware nederigheid schenken.

Als u kleine ideeën wilt hebben om in St. Michel te bidden, zijn hier 10 stappen die u kunt volgen:

  1. Zoek een aangename werkruimte. Ga in een comfortabele fauteuil zitten of ga, als u dat liever, gaat liggen. Zorg ervoor dat uw hoofd goed wordt ondersteund.
  2. Stel je voor kleine wortels die afdalen van de zolen van je voeten. Ze zinken in de grond onder je voeten, waardoor ze zich veilig en beschermd kunnen voelen.
  3. Zie nu een cirkel van gouden licht van de hemel dump om je heen. Het gevoel dat je in een gouden cirkel van dit liefdevolle licht zat.
  4. Roep op aartsbangel Michel zeggen bijvoorbeeld: Aartsengel Michel wees aan mijn zijde, ik smeek het.
  5. Visualiseer de aartsengel Michel. Stel je voor dat hij snel beweegt op een straal van gouden licht met zijn zwaard en blauw licht. Stel je voor dat de aartsengel Michel zijn sterke blauwe licht om je heen legt om je te beschermen.
  6. Vraag de aartsengel Michel alle hulp die u nodig hebt. Je kunt het zich gewoon voorstellen met zijn zwaard van licht, het snijden of oplost van elke negativiteit van je leven. Vraag dan aan Saint Michel dat hij je kracht en moed geeft in je leven.
  7. Visualiseer of stel je de aartsengel Michel voor die zijn hemelse engelen stuurt om je te helpen. Zie een gouden licht uit de lucht om je heen te laten vallen.
  8. Zei bedankt. Geloof dat we voor uw situatie zorgen.
  9. Blijf jezelf omringen met het sterke blauwe licht van de aartsengel Michel. Doe het de rest van de dag.
  10. Vertrouw nu op nu de aartsengel Michel en zijn groep engelen voor je zorgen.

    De antiphone

    Heel Glorieuze heilige Michael Aartsengel, Allereerst en engelen, verdediger van zielen, overwinnen van de duivel, die staat voor de glorie van God en onze Heer Jezus Christus volgt, u bent onze bewonderenswaardig beschermend, met uitmuntendheid en bovenmenselijke kracht. Verwaardig om ons van God te bereiken om ons vrij te zien van al het kwaad en ons te helpen elke dag trouw te zijn aan de dienst van de Schepper.

    Bid voor ons, o Heilige Michel, Prins van de Kerk van Christus.

    Zodat we goddelijke beloften waardig zijn gemaakt.

    Voor uw bescherming en die van uw gezin

    Heb je gehoord van de beloften van Saint Michel aan wie hij de zijne bidt rozenkrans dagelijks? In een van zijn optredens aan de dienaar van God Antônia d'Astonoac in Portugal, verklaarde de aartsengel dat hij wilde dat hij negen groeten zou krijgen die overeenkomen met de negen koren van engelen, die zouden bestaan ​​in de recitatie van een onze vader en drie ave Maria ter ere van elk van deze koren.

    Gebed in Saint Michel: Aartsengel St Michel Rosary | Christelijke kruis (5)

    In ruil voor deze dienst beloofde hij een processie van negen engelen gedurende zijn hele leven telkens wanneer hij de eucharistische tafel naderde, en na zijn dood, de vrijlating van deze persoon en zijn gezin uit het vagevuur. Toewijding heeft grenzen overschreden, werd goedgekeurd door vele bisschoppen en zelfs door de heilige paus Pius IX, die hem op 8 augustus 1851 met aflaten verrijkte.

    Dit rozenkrans Zal een krachtig wapen voor je zijn, want vanaf het moment dat je zegt, kun je zeker zijn van de hemelse aanwezigheid aan je zijde en voor deze persoon waarvoor je bidt. Dit is hoe je bidt rozenkrans van Saint Michel.

    O God, kom te hulp.

    Heer, kijk ernaar uit mij te helpen.

    Glorie aan de vader ...

    Intertence: een effectieve manier om met God te spreken

    Door de voorbede van Saint Michel en het hemelse koor van de Chérubins, moge God onze Heer ons de genade toekennen om de wegen van zonde op te geven en het pad van christelijke perfectie te volgen. Amen.

    Door de voorbede van Saint Michel en het Heavenly Thrones Choir, moge de Heer God in ons hart gieten de ware en oprechte geest van nederigheid. Amen.

    Door de voorbede van Saint Michel en het Celestial Choir of Domination, moge de Heer God ons de genade toekennen om onze zintuigen te beheersen en zo onze passies te domineren. Amen.

    Door de voorbede van Saint Michael en de hemel van de krachten, moge God onze Heer onze zielen beschermen tegen de trucs van de duivel. Amen.

    Door de voorbede van Saint Michael en het deugdenkoor, moge de Heer God ons van alle kwaad afgeven en laat ons niet in verleiding vallen. Amen.

    Door de voorbede van Saint Michel en het hemelse koor van de vorstendommen, moge God onze Heer onze zielen vullen met de ware geest van gehoorzaamheid. Amen.

    Door de voorbede van Saint Michael en het hemelse koor van Aartsengelen, moge God onze Heer ons de genade toekennen van het uiteindelijke doorzettingsvermogen in geloof en goede werken en ons zo naar de glorie van het paradijs leiden. Amen.

    Door de voorspraak van Sint -Michael en het hemelse koor van de engelen, moge God onze Heer ons de genade schenken die door hen wordt beschermd tijdens dit dodelijke leven en ons zo naar eeuwige glorie leidt. Amen

    Op de vier parels die de medaille volgen, wordt een onze vader gereciteerd ter ere van elk van de volgende engelen: Saint Michel Archangel, Saint Gabriel, Saint Raphaël en de Guardian Angel.

    Vol van toewijding gebeden in St. Michel Aartsenel

    Saint Michael Aarthangel, ik wijd mezelf aan je. Ik plaats mezelf, evenals mijn familie en alles wat van mij is, onder je krachtige bescherming. Verhoog de ijver in mijn hart en onthoud dat ik vanaf die dag onder jouw bescherming sta. Breng mij de genade van het liefhebben van God, mijn Vader, Jezus, mijn Redder, de Heilige Geest, mijn heiliger en Maria, mijn lieve moeder, met heel mijn hart.

    O Grand Prince of Heaven, Zeer trouwe voogd van de kerk, Sint -Michael Aartsenel, stel ik mezelf aan u voor, hoewel ik mezelf aan u moet voorstellen, maar zelfverzekerd in uw specifieke goedheid, ontroerd door de voortreffelijkheid van uw gebeden en de veelheid van uw goede werken, vergezeld door mijn beschermengel; en in aanwezigheid van allemaal Engelen van de lucht, dat ik als getuigen van mijn toewijding aan jou aanneem, ik kies je vandaag als mijn beschermer en mijn specifieke advocaat, en ik heb de vaste intentie om je altijd te eren en je te verhelpen met al mijn macht.

    Help me tijdens mijn leven, zodat ik nooit de puurste ogen van God beledig, noch door handelingen, noch door woorden, noch door gedachten. Verdedig mij tegen alle verleidingen van de duivel, in het bijzonder die welke zich verzetten tegen geloof en zuiverheid; En op het moment van mijn dood, geeft vrede aan mijn ziel en brengt mij naar het eeuwige thuisland.

    Amen.

    • Een gebed voor Saint Michel (afgekort versie van gebed):

    Saint Michel Aarthangel,

    Verdedig ons in de strijd.

    Wees onze verdediging tegen goddeloosheid en de vallen van de duivel

    Moge God hem berispen, we bidden nederig,

    En doe het zelf,

    O Prins van hemelse legers,

    door de kracht van God,

    Duw Satan in de hel,

    En alle slechte geesten,

    die in de wereld snoeien

    Op zoek naar de ruïne van zielen.

    Amen.

    • Gebed om hulp tegen spirituele vijanden:

    Glorieuze heilige Michael, prins van de hemelse legers, die altijd klaar is om de mensen van God te helpen, die tegen de draak vocht, de oude slang, en het uitjaagde uit de hemel, en die nu dapper de kerk van God verdedigt, De hel prevaleert nooit over haar, ik vraag je dringend om mij ook te helpen, in het pijnlijke en gevaarlijke conflict dat ik steun tegen dezelfde formidabele vijand. Bij mij zijn, O krachtige prins ! Zodat ik deze trotse geest moedig kan vechten en moedig kan verslaan dat je glorieus bent omvergeworpen door goddelijke kracht en dat onze krachtige koning, Jezus Christus, in onze natuur volledig is verslagen; Dus, nadat ik over de vijand van mijn redding had getriomfeerd, kan ik, met u en de heilige engelen, de clementie van God prijzen die, nadat ze genade hebben geweigerd om engelen na hun val te rebellen, berouw en vergeving aan de gevallen man verleende. Amen.

    • Een gebed voor de christelijke gelovigen die Saint Michael Aartsengel huren:

    God, de Vader van onze Heer Jezus Christus, wij roepen uw heilige naam op en smeken uw clementie nederig, zodat, door de voorspraak van Maria, altijd maagdelijke onberispelijke en onze moeder, en Glorieus aartsengel Saint Michel, Je verwaardigt om ons te helpen tegen Satan en alle andere onreine geesten, die in de wereld dwalen voor het ongeluk van het menselijk ras en de ondergang van zielen. Amen

    De kracht van gebed

    Daar bidden is een kapitaalaspect van de Christelijk leven. Het is daarom belangrijk dat je als christen in dit geval de voorkeur kunt geven Roslet van Saint Michel Aartsenel. Als gebed kun je zeggen: in je geweldige goedheid, en met het genadige verlangen om zielen te redden van het menselijk ras, koos je de Glorieus aartsengel Saint Michel als prins van uw kerk. We smeken u nederig, hemelse vader, om ons van onze vijanden te bevrijden. Laat een slimme geest op het moment van de dood ons niet benaderen om onze ziel te schaden. O God en onze Heer, begeleid ons door dezelfde aartsengel. Amen.

    Als je dit soort artikel over gebed leuk vond, dan zou je ons artikel zeker leuk vinden De rozenkrans van de chemin de croix.

    Gebed in Saint Michel: Aartsengel St Michel Rosary | Christelijke kruis (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Tyson Zemlak

    Last Updated:

    Views: 5816

    Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

    Reviews: 94% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Tyson Zemlak

    Birthday: 1992-03-17

    Address: Apt. 662 96191 Quigley Dam, Kubview, MA 42013

    Phone: +441678032891

    Job: Community-Services Orchestrator

    Hobby: Coffee roasting, Calligraphy, Metalworking, Fashion, Vehicle restoration, Shopping, Photography

    Introduction: My name is Tyson Zemlak, I am a excited, light, sparkling, super, open, fair, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.