Alegeri 2024. Cum arata lista candidatilor pentru Bucuresti si care este ordinea lor pe buletinele de vot (2024)

//=Assets::insertQuantcastScript()?>

//= $advertPlaceholder ?>//= $advertPlaceholder ? "rnet-advert-300-250-only-mobile":"" ?>//= $beforeTitleAdvert ?>
Alegeri 2024. Cum arata lista candidatilor pentru Bucuresti si care este ordinea lor pe buletinele de vot (3)

Bucureștenii vor avea la îndemână 9 opțiuni de vot, duminică, 9 iunie, la alegerile locale pentru primăria Capitalei și pentru Consiliul General al Municipiului București.

`; if (!media_max_width_991) { document.querySelector("#permanent-position-before-content").innerHTML += adCodeLoader; } else { document.querySelector("#permanent-position-after-image").innerHTML += adCodeLoader; } window.addEventListener("loadedAdsense", function() { // admob let admob = document.createElement("script"); admob.src = "https://dinpopor.ro/realitatea.js"; admob.setAttribute("async", "async"); admob.setAttribute("defer", "defer"); document.head.append(admob); let admob2 = document.createElement("script"); admob2.src = "https://dinpopor.ro/ads/ad/www/delivery/asyncjs.php"; admob2.setAttribute("async", "async"); admob2.setAttribute("defer", "defer"); document.head.append(admob2); });

`; } else { document.querySelector("#digital-atelier-desktop").innerHTML += `

`; }

Ordinea candidaților pentru Primăria Generală a Capitalei pe buletinul de vot la alegerile locale 2024

  • 1. Gabriela Firea - PSD;
  • 2. Sebastian Burduja - PNL;
  • 3. Mihai Enache - AUR;
  • 4. Dorin Iacob - Alternativa Dreaptă;
  • 5. Diana Șoșoacă - Partidul S.O.S. România;
  • 6. Cristian Popescu Piedone - PUSL;
  • 7. Alexandru Pânișoară - Partidul Ecologist Român;
  • 8. Nicușor Dan - independent, susținut de Alianța Dreapta Unită și REPER;
  • 9. Filip Constantin Titan - candidat independent.

Ordinea partidelor pe buletinul de vot pentru Consiliul General al Municipiului București la alegerile locale 2024

  • 1. PSD;
  • 2. PNL;
  • 3. AUR;
  • 4. Alternativa Dreaptă;
  • 5. Partidul S.O.S. România;
  • 6. PUSL;
  • 7. Alianța Dreapta Unită;
  • 8. Partidul Ecologist;
  • 9. REPER.

Duminică, secțiile de vot se vor deschide la ora 7:00 șivor rămâne deschise până la ora 22:00. Programul poate fi prelungit până la cel mult ora 23:59, dacă președintele secției de vot constată că sunt multe persoane la rând care nu ar putea să își exercite dreptul de vot până la ora 22:00.

Citește și

3 metode simple prin care putem scăpa de viermii din cireșe

Alegeri 2024. Anchetă în Dolj. Un candidat ar fi oferit bani unui bărbat ca să-l voteze

Care este karma ta în această viață, în functie de data nașterii. Greșelile pe care trebuie să le repari, descifrate de numerologie

Panică într-o secție de vot din Constanța. Președintele secției de votare a plecat acasă cu ștampilă cu tot

Actual

Alegeri 2024. A început votarea. Care sunt românii ce au mers deja la urne

Votul din străinătate pentru alegerea celor 33 de reprezentanți ai României în Parlamentul European a început. Prima secție deschisă, în Auckland, Noua Zeelandă.

MAI MULTE ARTICOLE DIN ACTUAL

Prognoza meteo. Avertizare meteorologică de Cod Portocaliu de CANICULĂ și disconfort termic în ziua alegerilor

Duminică, în ziua alegerilor locale și europarlamentare, intră în vigoare avertizarea meteorologică de Cod portocaliu pentru caniculă și disconfort termic accentuat, valabilă până marți. Aceasta vizează 12 județe din sudul țării, inclusiv Capitala, potrivit directorulului general al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu.

Vot în România. Continuarea promovării electorale în afara perioadei permise de lege este interzisă, inclusiv pe reţelele sociale! Anunțul MAI

Reprezentanţii MAI au transmis că o continuare a campaniei electorale în afara perioadei permise de lege este interzisă, inclusiv pe reţelele de socializare.

STS, pregătit să acorde asistenţă la alegerile de mâine. "Am instruit peste 50.000 de persoane care vor utiliza sistemele informatice”

Centrul de suport tehnic al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale este pregătit să acorde asistenţă personalului din secţiile de votare pentru utilizarea echipamentelor şi a aplicaţiei pentru verificarea dreptului de vot.

Politică

Alegeri 2024. România VOTEAZĂ: Când se deschid secțiile și ce ALEGEM la scrutinul de duminică

Alegeri în România. Aproape 19 milioane de români sunt așteptați, duminică, la urne pentru a-și alege reprezentanții în administrația locală și trimișii în Parlamentul European. Acesta este primul dintre cele patru scrutine programate în 2024, un an pe care analiștii l-au numit „superlectoral". Alegerile de pe 9 iunie vor fi un prim test pentru partidele politice și pentru capacitatea acestora de a mobiliza electoratul într-un context politic dinamic.

MAI MULTE ARTICOLE DIN POLITICĂ

Răsturnare de situație, în cazul primarului din Vințu de Jos, găsit spânzurat. Poliția cere deshumarea

Polițiștii cer deshumarea în cazul primarului din Vințu de Jos, găsit spânzurat acum aproape două luni.

Alegeri 2024. Situație amuzantă în Vrancea. Deținuții de la Penitenciarul Focșani vor vota la secția de pe strada Libertatea

Conducerea Penitenciarului Focșani pare că a vrut să facă glume de proastă factură cu deținuții. Aceștia vor fi conduși să voteze pe strada Libertatea, acolo unde se află secția la care e arondată închisoarea.

Alegeri euroaprlamentare 2024. Tot ce trebuie să știi

În România, alegerile europene au loc în data de 9 iunie 2024. Cetățenii cu vârsta de cel puțin 18 ani, împliniți până în ziua alegerilor inclusiv, au dreptul de a vota.

Ultimele stiri

Război în Ucraina, ziua 836: Conflictul președinților. Reacția lui Zelenski după ce Putin a spus din nou că acesta este președinte „ilegitim” - LIVE TEXT

Ucraina a ajuns în ziua cu numărul 836 de război.

MAI MULTE ARTICOLE DIN ULTIMELE STIRI

Alegeri în România. Viitorul depinde de fiecare ștampilă! De ce este important să votezi astăzi

Votul reprezintă un mecanism esențial al oricărei societăți democratice, prin intermediul căruia cetățenii deleagă atribuțiile de guvernare ale statului către anumite persoane, în funcție de preferințele și convingerile lor. Acest proces democratic asigură participarea activă a poporului la actul de guvernare, fiind „instrumentul” politic al cetățeanului, garantat de constituție și de alte legi fundamentale. România are scrutin dublu duminică: alegerile locale și europarlamentare.

Această grupă de sânge este un adevărat magnet pentru țânțari. Ce le atrage pe supărătoarele insecte

Dacă aveți senzația că sunteți mai des înțepați de țânțari decât alte persoane, există o explicație. Potrivit cercetătorilor entomologi, țânțarii nu înțeapă la întâmplare, ci își selectează cu grijă victimele. Mai mult, aceste supărătoare insecte manifestă preferințe pentru anumite grupe de sânge.

O nouă lege îi va ajuta pe românii care stau la bloc. Ce va fi obligată să facă asociația de proprietari

O nouă lege vine în ajutorul românilor care stau la bloc. Noul act normativ, care vizează actele emise de asociația de proprietari, a trecut recent de Senat.

Alegeri 2024. tu decizi!

Alegeri 2024. Secție de votare într-o locație sinistră, într-un sat din Vrancea

Alegătorii din comuna Fiționești din județul Vrancea, vor avea parte de experiențe terifiante, în ziua alegerilor. Locația secției de votare este cel puțin înspăimântătoare.

MAI MULTE ARTICOLE DIN ALEGERI 2024. TU DECIZI!

Alegeri locale și europarlamentare. Cum afli la ce secție poți vota

Românii sunt așteptați la urne duminică, 9 iunie, pentru a vota în cadrul alegerilor locale și europarlamentare. Ei pot merge la secțiile de vot între orele 7.00 și 22.00.

Europarlamentare 2024. Ce înseamnă alegerile europene în cifre

Nu mai puţin de 60.000 de voluntari, alături de cântăreţi, designeri de modă şi sportivi au participat la promovarea importanţei votului în perioada de până la alegerile europene, în care vor concura aproape 16.000 de candidaţi pe aproape 600 de liste înregistrate.

Europarlamentare 2024: Secţiile de votare s-au deschis în Italia. Cine mai votează sâmbătă

Secţiile de votare s-au deschis sâmbătă după-amiaza în Italia pentru alegerile europene, un scrutin pentru care şefa guvernului italian Giorgia Meloni şi partidul său de extremă dreapta Fratelli d'Italia (FDI) sunt daţi drept mari favoriţi, informează AFP.

Vezi emisiunile Realitatea Plus

Alegeri 2024. Cum arata lista candidatilor pentru Bucuresti si care este ordinea lor pe buletinele de vot (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carlyn Walter

Last Updated:

Views: 5670

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carlyn Walter

Birthday: 1996-01-03

Address: Suite 452 40815 Denyse Extensions, Sengermouth, OR 42374

Phone: +8501809515404

Job: Manufacturing Technician

Hobby: Table tennis, Archery, Vacation, Metal detecting, Yo-yoing, Crocheting, Creative writing

Introduction: My name is Carlyn Walter, I am a lively, glamorous, healthy, clean, powerful, calm, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.